Workshop - Leef je leven met een lach!

Zin om te ontspannen en samen te lachen? Zin om het natuurlijke en speelse van lachen (her) te ontdekken? Zin om lekker te genieten? Meld je aan voor een lachworkshop! Lachen stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon endorfine in ons lichaam. Dit geeft een goed gevoel en heeft een stressverminderend en pijnstillend effect.

Een lachworkshop is een leuke, laagdrempelige manier om kennis te maken met wat lachyoga voor jou kan betekenen. Het positieve effect van endorfine is ook maar tijdelijk. Een lachworkshop is uiterst geschikt middel om regelmatiger te lachen.

Door gebruik te maken van eenvoudige rek, strek, ademen en lachoefeningen gaan we ons lichaam in beweging zetten en lachen stimuleren. Lachen is aanstekelijk. Je maakt makkelijker contact als je je zelf blij voelt, en je stapt makkelijker naar een ander toe als die een (glim)lach op zijn gezicht heeft.

Tijdens een lachworkshop kun je ontdekken hoe lachen een band schept. Aansluitend is het mogelijk om een borrel te organiseren, tijd om elkaar verder te leren kennen en na te genieten in een ongedwongen sfeer. Leef en geniet!

 

leef je leven met een lach sevati.nl

Wil je meer info, een workshop plannen, of je aanmelden? mail naar info@sevati.nl